Contact
Zoeken

Dance

Bij GV Barendrecht wordt ook heel veel gedanst. Zumba, Jazzdance, Streetdance, voor ieder wat wils! Iedereen van 2 jaar en ouder is van harte welkom om met ons mee te dansen. Ons team bestaat uit veel enthousiaste leiding die bijna allemaal al van jongs af aan met veel plezier bij GVB dansen.

Binnen de jazzdance hebben wij recreatiegroepen die 1 uur per week dansles krijgen en een aantal optredens per jaar hebben. De zumba- en streetdancegroepen doen hier ook aan mee. Daarnaast bieden wij ook extra traininguren aan voor kinderen die extra uitdaging aankunnen. Deze groepen werken in dit extra uur ook aan een wedstrijddans die ze voor een jury mogen laten zien. Naast deze groepen hebben wij ook een aantal demogroepen die drie uur trainen en op verschillende niveaus ook aan wedstrijden deelnemen.

De lessen bestaan niet alleen uit dansen, maar we doen ook veel oefeningen om sterker en flexibeler te worden. Het belangrijkste vinden wij natuurlijk dat we plezier hebben in het dansen en dat we met elkaar zorgen voor een gezellige sfeer!

De lessen wordt op verschillende dagen en locaties binnen Barendrecht aangeboden. In het lesrooster kunt u vinden waar en wanneer deze lessen plaatsvinden. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Iedereen is harte uitgenodigd om 2 gratis proeflessen te volgen. De gratis proeflessen of meer informatie zijn aan te vragen via dance@gvbarendrecht.nl


  • Selectie jazz
  • Recreatie jazz
  • Recreatie dans