Grote Club Actie 2017

Uiteraard doet ook dit jaar GV Barendrecht weer mee met de Grote Club Actie.
Zaterdag 16 september startte de verkoop en sommige leden hebben inmiddels al heel wat loten verkocht.
Een lot kost € 3,=. Van elk verkocht lot gaat er 80%, dus € 2,40 naar de vereniging. Het doel is om minimaal € 6.800,= euro bij elkaar te sparen.
Van deze opbrengst willen we een Airtrack aanschaffen.

De Grote Clubactie heeft verschillende acties om uw verkopende jeugdleden te belonen. Denk hierbij aan onder andere de 20-loten-actie en de Kids-verkoopwedstrijd. Meer informatie over deze acties vindt u op kids.clubactie.nl.
Ook geeft GV Barendrecht zelf leuke prijzen weg. Meer info hierover volgt op social media.

Superlot
Er zijn ook Superloten te koop. Een Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Het lot kan worden verkocht aan bijvoorbeeld bedrijven in de regio als een soort mini-sponsoring. Het lot kan contant verkocht worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop een symbolisch Superlot, plus 50 papieren loten of de lotenrange op zijn/haar bankafschrift. Bij verkoop van één Superlot heeft GVB dus een opbrengst van € 120,=

Online verkoop
Dit jaar maken we ook gebruik van online verkoop.
Als het goed is ontvangen alle leden (waarvan een e-mail adres bekend was in ons systeem) een e-mail met een link naar een eigen verkooppagina.
Deze mail kan je doorsturen naar bijvoorbeeld een oom of tante die ver weg woont.
Zij kunnen dan via de link op de pagina van het lid komen en van daar uit loten kopen voor GV Barendrecht.
Uiteraard is het ook mogelijk de link te delen via bijvoorbeeld je facebook account. Op die manier kun je simpel een hoop mensen bereiken waardoor je snel en makkelijk loten kan verkopen.
Ook zal er een link komen op deze website en op de facebook pagina van GV Barendrecht.

Verkoopboekjes
Als het goed is hebben alle leden inmiddels hun lotenboekje ontvangen van de leiding.
Heb jij geen boekje ontvangen maar wil je wel loten verkopen? Vraag dan aan jouw leiding om een verkoopboekje, of start alvast via je eigen online verkooppagina met verkopen van loten.