Selectie heren


Sinds oktober 2014 heeft GV Barendrecht een herenselectie, voor heren vanaf 6 jaar oud. Onder leiding van ervaren trainers Jeroen Fonteine en Bram Soeteman trainen de heren 9 uur per week op 6 verschillende toestellen, namelijk vloer, rek, brug, ringen, sprong en voltige.

De herenselectie turnt op landelijk niveau, van de 3e tot de 1e divisie. En met succes! Er zijn al verschillende landelijke titels behaald, onze herenselectie is een aantal Nederlands kampioenen rijker. We zijn daarmee een kweekvijver voor de Oranje Jong Talenten Selectie Zuid-Holland, van de KNGU. Daar zijn we vanzelfsprekend enorm trots op!

Ons talent wordt geselecteerd vanuit onze recreatiegroepen. Maar ook kijken we verder, naar talent van buiten onze eigen vereniging. We organiseren jaarlijks een open scoutdag, om ook talent van buiten de vereniging een kans te geven om zich te laten zien.

De herenselectie traint in de Turnhal van GV Barendrecht. In het lesrooster kunt u vinden waar en wanneer deze lessen plaatsvinden. Meer informatie kunt u opvragen via selectieturnenheren@gvbarendrecht.nl