Special gym


Onder leiding van minimaal 2 gediplomeerde en ervaren trainsters kunnen kinderen, die extra aandacht nodig hebben op gedrag of motoriek, plezier beleven aan alle vormen van bewegen in een gymnastiekles! Van springen, spelvormen, evenwicht en coördinatie naar positief kennis maken met alle bewegingsvormen aan de toestellen.
Er is een opbouw van de verschillende bewegingsvormen en er wordt gewerkt aan concentratie, evenwicht en uithoudingsvermogen.
Ook wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het vergroten van de sociale vaardigheden en omgangsvormen met leeftijdsgenootjes.

Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom, in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat er veel aandacht voor de kinderen is ten opzichte van onze reguliere lessen.

Special Gym wordt in de Zeeheld te Barendrecht aangeboden. In het lesrooster kunt u vinden wanneer deze les plaatsvindt. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Iedereen is harte uitgenodigd om 2 gratis proeflessen te volgen. De gratis proeflessen of meer informatie zijn aan te vragen via specialgym@gvbarendrecht.nl