Volwassenen


Turnen

Hier komt binnenkort meer informatie.


 

Total workout

De Total Workout groep bestaat inmiddels al ruim 20 jaar. De groep bestaat uit ongeveer 20 dames. Sommige dames zijn al lid vanaf het begin en sporten nog steeds wekelijks bij deze zeer sociale, gezellige en sportieve groep. Tijdens de Total Workout lessen is er elke week een afwisselende les waarbij alle spiergroepen aan bod komen. De les heeft een vaste opbouw, startende met een warming up, gericht op de les. Hierna volgt altijd een kernmoment en sluiten wij altijd af met een welverdiende cooling down. Het doel van de lessen is dat je vrolijk en bezweet met een klein beetje spierpijn de week tegemoet gaat. D.m.v. de afwisseling in de werkvormen, is het nooit saai en altijd uitdagend. Vormen welke in de les naar voren komen zijn bv. aerobic, steps, kracht en conditiecircuits, maar ook spelletjes gericht op samenwerken en conditieopbouw passeren de revue. Voor elke vrouw zit de uitdaging ergens anders. Daarom is het van belang om elke les verschillende opties aan te bieden zodat iedereen op haar niveau kan sporten.

De lessen worden gegeven door Jantine Buis Sommer, 32 jaar oud. In het dagelijks leven is Jantine moeder van 2 kinderen, en is zij als teamleider en docent lichamelijke opvoeding werkzaam op een middelbare school. Jantine is al sinds haar 6e verbonden aan de vereniging en geeft nog steeds met veel plezier les.

De Total Workout wordt in de Turnhal van GV Barendrecht aangeboden. In het lesrooster kunt u vinden waar en wanneer deze les plaatsvinden. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Iedereen is harte uitgenodigd om 2 gratis proeflessen te volgen. De gratis proeflessen of meer informatie zijn aan te vragen via info@gvbarendrecht.nl


 

Fitgym

Hier komt binnenkort meer informatie.


 

Bodyshape

Hier komt binnenkort meer informatie.


 

Trimgroep heren

Hier komt binnenkort meer informatie.


 

Active pregnant

Hier komt binnenkort meer informatie.