Nieuw wedstrijdpakje recreatieturnsters

Sinds januari 2017 is er voor de recreatieturnsters van GV Barendrecht een nieuw wedstrijdpakje beschikbaar. Het nieuwe wedstrijdpakje is van het merk Quatro Leotards. Deze wordt geleverd via Turnpakjes Nederland.
De turnsters kunnen dit nieuwe pakje dragen tijdens de wedstrijden, maar uiteraard ook tijdens de turnlessen. Vanaf januari 2018 moet elke turnster het nieuwe turnpakje dragen op de wedstrijden (zoals de Onderlinge Wedstrijd en de (mini) TuCo). Het oude pakje van Sportemotion mag tijdens wedstrijden niet meer gedragen worden.

De kosten voor het nieuwe turnpakje zijn (dit is inclusief de korting):

Maat CSM, INT, CME, CLA, AXS
Maat ASM, AME, ALA, AXL

€ 55,-
€ 61,-

Levertijd van de pakjes is rond de 6 weken op het moment dat deze niet op voorraad zijn (dit is te checken op de website www.turnpakjesnederland.nl)

De eerste passessies en leveringen zijn inmiddels geweest. Er zal binnenkort weer een passessie zijn voor degenen die een pakje aan willen schaffen.
Bij het passen moet er een ouder aanwezig zijn! (voor de turnsters van 16 jaar en ouder is dit niet verplicht)

Op de volgende dagen en locaties is het passen mogelijk.

Zondag 21 januari             12:00 – 13:30           Turnhal (flensburg 5)         (tribune)

LET OP: Deze passessie is alvast voor de Mini Onderlinge Wedstrijd (turnsters 2013 t/m 2010) en de 2e TuCo (turnsters 2009 en ouder), welke in april plaatsvinden. Weet u nu al dat uw dochter deel gaat nemen? Kom dan naar deze passessie en bestel alvast een pakje zodat u zeker weet dat deze op tijd is.

Na het passen krijgt u van ons een brief mee met de juiste maat van het turnpakje voor uw dochter. U kunt het pakje via de website www.turnpakjesnederland.nl bestellen en betalen. Let op: speciaal voor turnsters van GVB is er een kortingscode. Deze code staat vermeld in de brief welke u krijgt na het passen. Alleen na het invoeren van de code op de website betaalt u de verenigingsprijs.

Gedurende het seizoen zullen er verschillende passessies worden georganiseerd.