Grote Gymshow 2019!


Zaterdag 6 juli 2019 stond de hele dag in het teken van de GVB gymshow! De gymshow wordt al jaren traditioneel gehouden in Sporthal de Driesprong. De zaal was ingericht met tribunes voor het publiek, het licht en het geluid was geregeld door echte professionals met in het midden een grote dansvloer waar al het spektakel kon plaatsvinden. Het thema van deze editie was ‘terug in de tijd’,
aangezien de gymnastiek vereniging al 65 jaar bestaat! Reden voor een feestje met de hele vereniging, en die was er zeker!

De selectie van het dames turnen heeft het thema goed proberen terug te laten komen in hun show. De trainsters begonnen in jaren 60 stijl, tot groot plezier van de turnsters. Met dank aan de rokken van www.feestkleding365.nl leek het alsof we 60 jaar terug in de tijd waren. Ook de strikjes in ons haar konden niet ontbreken om het plaatje compleet te maken. Al snel werd plaatsgemaakt voor de nieuwe generatie; de kinderen kwamen uit alle hoeken van de zaal met bijpassende muziek en blacklight schmink! Het dak ging er pas echt af bij het dansgedeelte van de kinderen, waarna salto’s en schroeven over de airtracks volgden.

Ook alle andere groepen hadden een spetterende show. Er werd gedanst, geturnd (door zowel meiden als stoere jongens!), ritmische gymnastiek laten zien, waar bij het groepsspringen zelfs een
dubbelsalto voorbij kwam! Alle optredens mochten een luid applaus in ontvangst nemen; het publiek heeft ongetwijfeld genoten!

Petje af voor de organisatie, die er een fantastische show van heeft weten te maken. GVB is trots op de geslaagde dag!